wordpress website

home > wordpress > wordpress website
wordpress website2017-03-22T13:56:36+00:00

wordpress website

U bent zich als kleine ondernemer aan het oriënteren op een nieuwe maar vooral betaalbare website? Zonder dure maandelijkse fees en zonder de hulp van de webbouwer nodig te hebben bij elke wijziging? Prime.nl specialiseert zich op websites voor zelfstandigen en kleine ondernemers, die de vrijheid willen om zelf hun website aan te passen of uit te breiden. Maar ook volledige managen van uw website behoort tot de mogelijkheden vanaf de hosting tot het plaatsten van content

Waarom uitbesteden?

Prime.nl werkt als het gaat om bouwen van websites, uitsluitend met WordPress. Ook de eigen website is gemaakt in WordPress. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden en juist daarom kunnen we u snel schakelen en houden we de prijzen scherp. Verder is het mogelijk een WordPress training te volgen, weten we alle ins en outs als het gaat om SEO en het vindbaar maken van een WordPress website en kan Prime.nl u helpen bij het verhuizen van uw oude website via een compleet SEO migratietraject.

Werkwijze prime.nl

Allereerst vindt tijdens een persoonlijk gesprek een inventarisatie plaats. Wat is de huidige situatie, wat zijn de wensen, wat gaat u zelf doen en wat wilt u uitbesteden. Op basis daarvan wordt een begroting gemaakt. Geen verborgen kosten en geen nacalculaties achteraf. Volledig transparant en duidelijk zodat u precies weet waar u voor betaald.

Enkele standaard mogelijkheden WordPress

  • oneindig veel pagina’s en berichten (zelf te schrijven)
  • meerdere gebruikers
  • foto album
  • social media koppelingen
  • contact formulieren
  • en meer.
Neem direct contact op

Een vrijblijvend gesprek om te kijken wat

de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?

Neem direct contact op