seo copywriting

home > zoekmachine optimalisatie > seo copywriting
seo copywriting2017-03-22T13:56:36+00:00

SEO copywriting

Wilt u goed gevonden worden in Google? Goede teksten helpen daarbij. Maar een goede tekst is niet alleen vindbaar. Webteksten verleiden uw klanten online en maken uw producten en diensten onweerstaanbaar. Prime.nl heeft diverse SEO copywriters in haar netwerk die u hier graag bij helpen. Op basis van een gedegen SEO keyword analyse (her)schrijven zij pagina’s met als doel een betere vindbaarheid én een hoger conversiepercentage!

Content is King. Oók bij SEO copywriting!

‘Content is King!’ Deze bekende kreet sprak Bill Gates al uit in 1996. Teksten moeten het publiek bewegen, activeren en informeren. Daarom moet content geschreven worden met een vooraf specifiek gegeven doel. Tegelijkertijd moet de pagina goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Prime.nl helpt u op professionele wijze bij het vinden van deze balans tussen vindbaarheid en het effectief sturen van het gedrag van uw bezoeker in de juiste richting.

Bedien de doelgroep op maat

Wat beweegt uw doelgroep? Hoe kunt u hen het doeltreffendst bereiken? Het kennen van uw doelgroep draagt bij aan het gericht schrijven van teksten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taalgebruik. Jongeren spreekt u immers anders aan dan 50-plussers. Zelfs de manier waarop een call-to-action verwerkt wordt in een tekst verschilt per doelgroep. Wilt u weten hoe prime.nl u hierbij kan helpen? Maak hieronder gelijk een afspraak!

Neem direct contact op

Een vrijblijvend gesprek om te kijken wat

de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?

Neem direct contact op